2b och 2a har träffat sina faddrar!

Vi har haft gympa med faddrarna ute. Det var kul och vi hade 6 stationer. På en station skickade vi en rockring runt i en cirkel och på en annan lekte vi knuten. På en station skulle man hålla en penna med bara två fingrar och man fick inte tappa den. De andra stationerna var typ lika. Det var nervöst att träffa faddrarna.

På bilden tränade vi symmetri. Vi gjorde fantasi-insekter med målarfärg. Det var svårt att få det perfekt. Det var petigt och det var roligt.

Vi har gjort dikter som handlar om våren. Det var kul men det var svårt att komma på orden men annars var det roligt. Vi fick 5 ord som måste finnas med i dikten.

Vi har haft besök från tandvården. Dom berättade för oss att man inte ska äta för mycket godis och jos och såna saker. Vi tittade på hur många sockerbitar det är i ett glas jos, läsk, oboy och saft. De visade hur man skulle borsta tänderna.

Så här har storleken på godispåsarna förändras. De har blivit större och större.

Våra larver har blivit puppor. Det var kul. De har fått flytta till ett hus. Vi har tittat på en film som handlade om puppor som blir fjärilar när dom kommer ut ifrån pupporna.

Vi har fått göra pappersdockor på engelskan. Våra dockor ska få prata med varandra på engelska.

På SO:n har vi tittat på en film där vi fick lära oss hur man ska sotera sopor rätt. Hon som var med i filmen kallades Sopan.

Här är våra målningar som vi gjorde för ett par veckor sedan.

Skrivet av Neo och Casandra.

En reaktion på “2b och 2a har träffat sina faddrar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *