Nyhetsläxor

Vi har fått besök av några som kom från Kina. Dom lärde oss ord på deras språk. Man fick räcka upp handen om man kunde ordet på kinesiska. Om man svarade rätt fick man godis eller ett bokmärke. Det var jättekul.

 

Emma och Setare redovisade sina nyhetsläxor. Dom hade letat efter en nyhet och sen berättade de om nyheten. Dom var jätteduktiga. Dom fick ha en mick.

På idrotten åkte vi skridskor det var kul. Det var några som spela hockey. Vissa åkte bara fritt. Man fick bara ha med sig dricka.

Vi har skrivit och förberett oss till våra utvecklingssamtal. I matte och svenska har vi tänkt efter vad vi kan och vad vi behöver utveckla. Vi har också tänkt ut vilka mål vi ska ha. Vi kommer att läsa upp vad vi har skrivit på utvecklingssamtalet.

På religionen har vi tittat på en film som handlar om hur Gud skapade världen. Sen fick vi skriva om det. När man var klar fick man göra en framsida till sin religionsbok.

 

Här kommer en bild från rasten. Gissa vilka som ligger under snön!

Förra veckan gjorde vi aluminiumgubbar. I måndags ritade vi skuggor till dem. Det var ganska svårt men roligt. När alla var klara satte vi in dem i vårat glasskåp. Man skulle forma benen eller armarna så att det såg ut som om de var glada, ledsna eller om de t ex dansade.

Skrivet av Wilma och Rama.

4 reaktion på “Nyhetsläxor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *