Pupporna har kläckts

På so:n har vi börjat att göra en miljöfilm. Några gjorde undersökningar, vi hittade på teatrar och några gjorde intervjuer. Om några veckor kommer ni att kunna se filmen här på bloggen. Vi pratade också om trygghetsenkäten som vi gjorde för ungefär fem veckor sedan.

På no:n då kläcktes några puppor och det var jättespännande. Vi tittar på dem flera gånger varje dag. Vi tittade på två filmer. Dom handlade om fjärilar.

På engelskan skrev vi vad våra pappersdockor ska säga till varandra.

Varje måndag drar vi lott om vilka tre som ska bli fredagsfixare den veckan. Några exempel på vad vi brukar göra är: bingo, pyssla, leka lekar och måla. Förra fredagen gjorde vi så här: man ritade med tusch först vad man ville. Sen penslade man med vatten på det man hade ritat. Då blev det suddigt.

Vi har börjat att skriva cirkusberättelser. Först skulle man bestämma vad man ville jobba som på en cirkus. Och sen skulle man skriva en tankekarta. Sist skulle man skriva en berättelse om det man hade skrivit på tankekartan.

I tisdags då hade vi en vikarie för att Jessika var borta. Hon hette Denise. Vi hade matte och då fick vi jobba på nomp och göra ett uppdrag som hette multplikation nr3.

Skrivet av Edvin och Wilma

 

 

 

 

 

 

En reaktion på “Pupporna har kläckts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *