Vi har bytt slöjdgrupper

Vi har arbetat med ett lästest. Det var ett gammalt nationellt prov. Provet hette Blodligan. Vi fick läsa och svara på frågor efteråt. Det var roligt.

Varje morgon tränar vi att stava veckans ord. Vi får ett papper på måndagen. Det är 9 ord som man ska skriva varje dag. Varje fredag så ska vi skriva alla orden i en bok.

I måndags hade vi bild. Vi skulle välja mellan 2 konstverk och skriva vilken som vi tyckte var finast. Vi skulle också skriva vad vi såg och vad vi kände.

På so:n pratade vi om kristendomen. Kristendomen är världens största religion. Det är ungefär 2 miljarder människor som tror på den religionen. Vi pratade om deras heliga plats, bok och om deras Gud. Vi tittade på en film och skrev faktatexter.

I tisdags så hade vi no med Pari. Vi pratade om luft och vilka gaser det är i luft.

Vi har haft matte. Då tränade vi på subtraktionsalgoritmer. I onsdags så hade vi även dagens tal. Då slog vi vårt gamla rekord!!!! Vi kom tillsammans på 94 olika tal som blev 17.

Vi hade musik. Vi är i olika grupper och ska hitta på en dans till den låt som gruppen har valt.

Sen hade vi idrott. Då körde vi doppboll och lite fritt. Det var roligt.

Här kommer två bilder från rasten.

I fredags hade vi slöjd.

Det är roligt att ha slöjd. Sen gick vi till matsalen och åt mat. Efter det så hade vi rast. Sista lektionen var det lite blandat och vi lottade nya platser i klassrummet.

Skrivet av Linus och Beatrice.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *